Close
Our services run deep and are backed by over ten years of experience.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Proef de sfeer van unieke en kleurrijke bloemen

Bijzonder bloemwerk voor elke gelegenheid

Floreel is ontstaan uit passie voor de onweerstaanbare kracht van bloemen en planten. De bevlogen vormen en kleuren van bloemen staan voor schoonheid en gevoel. Planten dragen bij aan een mooie en gezonde omgeving.


Bij Floreel staat de beleving van bloemen en planten centraal en kunt u rekenen op bijzonder bloemwerk voor elke gelegenheid. Naast bloemen en planten kunt u bij Floreel ook terecht voor ander moois, zoals potten en vazen. Wanneer wij beide werelden combineren heeft u een echte Original.

Specialiteiten van de zaak

Floreel is meer dan het bosje bloemen voor bij de koffie. Er zijn gelegenheden die maatwerk vereisen en die een onvergetelijke indruk moeten maken. Bij trouwwerk, rouwwerk en zakelijke creaties nodig ik u graag uit voor een gesprek.

Ons werk

Het maken van een bloemstuk is geen trucje. Het is een vak dat je moet leren en een ambacht dat we beheersen. Onze focus ligt bij mensen en wij willen dat ons werk, voor elke gebeurtenis, goed voelt. 

boeketten #original
rouw arrangementen
bruidswerk

#Bloemenfixer

tim de vries
Niet lullen maar poetsen

Ik ben een ras aanpakker, wat mijn ogen zien willen mijn handen maken. En als iets niet het juiste gevoel oproept, vind ik het een uitdaging om het nog beter te maken. Want het blijft een heerlijk gevoel om iemand blij de winkel uit zien gaan. Ik streef altijd naar net dat beetje meer. Dit uit zich in creativiteit, kwaliteit en een verzorgde afwerking. 

Na ruim twaalf jaar ervaring te hebben opgedaan, binnen de prachige bloemen en plantenbranche, ging in maart 2015 met de opening van Floreel mijn wens in vervulling: Het hebben van een mooie bloemenwinkel waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon. 

Kom gezellig langs

Wij zijn gevestigd in het mooie Groenlo. Supertrots zijn we op onze nieuwe plek aan de Beltrumsestraat 60. U vindt in de winkel de mooiste seizoenbloemen en planten. U kunt ons bellen of mailen via 0544 - 763 431 of info@floreel.nl

Openingstijden:

maandag:    11:00-18:00

dinsdag:      09:00-18:00

woensdag:  09:00-18:00

donderdag: 09:00-18:00

vrijdag:        09:00-20:00

zaterdag:    09:00-17:00

Of klets mee...

Ik plaats graag wat op Social Media, waaronder kortingen en tips, en ik lees graag uw mening.